T3 kan också ge dina muskler en extremt platt utseende och mjuk känsla

Vad om T4?

Liothyronine sodium är en sköldkörtelhormon som snabbar ämnesomsättning orsakar en snabbare omvandling av kolhydrater, proteiner och fetter.

buy steroids

 

 • Resultatet är ökad fettförbränning.
 • Detta läkemedel används vanligtvis som en del av skärcykler (diet).
 • Liothyronine sodium och Clenbuterol stack är förmodligen den bästa fettförbränning
 • högen, Liothyronine sodium är också populär bland kvinnor.
 • Börja med en eller en halv tablett och sakta öka dosen under de närmaste dagarna tills den når önskad dos.

Den Liothyronine Liothyronine sodium bör delas natrium viktminskning under hela dagen och cyklar bör hållas kort (4-6 veckor) med en vilotid på minst 4-6 veckor.

Bodybuilders bör inte använda T4. Det är en mycket svagare läkemedel avsedda för långvarigt bruk hos patienter med kronisk sköldkörtelsjukdom. 100mcg T4 motsvarar 25mcg av T3 och erbjuder motsvarande sköldkörtel stöd, Men detta inte leder till lika förmåner viktminskning. Det har gjorts i typsnittslistor helt enkelt eftersom det är allmänt tillgänglig och extremt billig.

 

Är T3 katabolisk?

Det kanske förvånar många människor att veta att T3 är katabola sig.

 1. Kortikala steroider är katabola läkemedel som angriper muskelvävnad direkt oavsett kaloriintag; T3 inte.
 2. Det är en mycket kraftfull brännare kalorier och inte diskriminera mellan kolhydrater, proteiner och fetter.
 3. Till skillnad från DNP, inga skyddande egenskaperna hos proteiner.

T3 är mer benägna att bränna muskler än fett även i fattiga användare (10-12% BF), men detta kan sägas om någon extrem nedgång i insugs Biverkningar liotyronin sodium och kalori absorption, såsom svält dieter (kaloriintaget <10 X BW).

Muskelförlust kan undvikas med användning av anabola substanser

De påstådda T3 katabola egenskaper är legendariska. Stora mängder av T3 (mer än 75 mikrogram), kommer att ha en effekt mycket starka bränna kalorier, och eftersom vissa kroppsbyggare använder 150 mikrogram är lätt att se varför en sådan desinformation har varit så utbrett. Den genomsnittliga bodybuilder behöver inte flera gram av steroider för att motverka en rimlig dos av T3.

Liothyronine sodium

Inget behov av att använda mer Liothyronine sodium bodybuilding 75 mcg-100 mikrogram. Går utöver denna dos kommer att orsaka mer skada än nytta, och användas massiva doser av steroider för att motverka förlusten av muskler samt att betona kroppen för minimala fördelar, om det finns någon ytterligare fördel.

 

Jag tror att jag förlorade 20 pounds av muskler!

T3 kan också ge dina muskler en extremt platt utseende och mjuk känsla.

Denna biverkan av extrem glykogen utarmning kan ha en djupgående psykologisk effekt på kroppsbyggare. Ofta känns och ser ut som muskelförlust när det är helt enkelt en brist på muskelmassa på grund av begränsning av blodflödet till det området och utarmning av glykogen butiker i musklerna. Generellt innebär kolhydratladdning inte lösa detta problem. ”Going up� (eller utbildning för den delen) ger m�s liotyronin natrium T3 blod till musklerna och är en temporär men effektiv lösning. Clenbuterol och vissa steroider kan kompensera bristen på muskelpump eftersom dessa droger tenderar att” up�por härda användare få mer blod till musklerna.

 

Är steroider absolut nödvändigt på T3?

Detta är mycket beroende av användaren. Kost måste vara oklanderlig, endast anses rimliga doser (50mcg) och användaren måste känna din kropp till en tee.

De som inte vet vad den sista uttalandet innebär bör inte ens överväga T3.

Detta är en veteran läkemedel och bör inte användas av bodybuilders som är nya i spelet eller har en djup förståelse för hur kroppar reagerar på vissa livsmedel och utbildningsfilosofier.

T3 kan användas ensamt eller ännu bättre med Clenbuterol utan rädsla för överdriven muskelförlust i overweight folk (20-25% BF). Detta rekommenderas inte doser av natrium liothyronine dock, eftersom dessa människor ofta återvänder till överäta att avbryta sin cykel och kan sluta med mer vikt än de började med.

 

Hur ska jag äta på T3?

Proteinet måste bibehållas 1.5-2g per pund kroppsvikt. Det mesta av proteinet bör komma från magert kött.

Smoothies kan användas, men litar inte på dem, eftersom de är mer benägna att vända till glukos och används omedelbart för energi. Minska kalorier bör komma endast från kolhydrater och fetter.

 

Vad T3 används?

Fat Loss: Den huvudsakliga användningen av T3.

Öka näringsupptaget: Inte välkänt, men detta är en stor användning för T3. Doser mellan 6.25-12.5mcg inte släcka den endogena produktionen av sköldkörteln. T3 vid denna dos kan användas för att lägga till LBM och hjälper till att hålla fettet bort. När doser hålls i 6.25-12.5mcg, musklerna är fulla och hårdrock, och energi är Liothyronine sodium 5 mikrogram fliken genom taket. Dessa doser av ljus, är det vanligt att människor att gå på toaletten 5-6 gånger om dagen eftersom det organ gör mer effektiv användning av de livsmedel som de äter.

Kort sagt, nej, det kan inte hända. Den naturliga produktionen av sköldkörtel stängas helt under en lång tidsperiod efter att ha använt T3, men så småningom återhämta sig. Bruce Kneller publicerade studien på webbplatsen för testosteron:

Vad är liotyronin natrium? Tirotópica återhämtning hypofysen funktion efter långvarig tillbakadragande av sköldkörtelhämmande behandling.

Vagenakis AG, Braverman LE, Azizi F, Portinay GI, Ingbar SH.

 

Kan jag stänga av permanent min sköldkörtel?

Mönstret för utsöndringen av tyreotropin analyserat sju eutyreoida kvinnor före och efter avlägsnande

 • av sköldkörtelhormon lång sikt genom seriemätningar av upptag av 131I sköldkörtel, serumtyroxin
 • koncentrationer trijodtyronin och tyrotropin och svar på tyrotropinfrisättande hormon.
 • Under administrering av exogen Köp liotyronin natrium hormon absorption 131L tryckt,
 • och tyrotropin serum före och efter administrering av tyreotropinfrisättande hormon var omöjlig att upptäcka.

Efter tillbakadragandet av exogent hormon sekretoriska funktion av tyreotropin han gående försämrats, vilket framgår av omätbara nivåer av basal tyreotropin, tillsammans med bristande respons på T3 hormon tyrotropin och därefter normalvärden för koncentrations tyreotropin baslinjen svar och normal hormon medan serumtyroxin och tri-koncentrationer var subnormal jodtyronin.

 

Minskande reserv tyreotropin kvarstod under två till fem veckor

Detekterbara värden för serum tyreotropin (mindre än 1,2 MUU per milliliter) och normal absorption inträffade vanligtvis 131L samtidigt i två till tre veckor.

 

Serumtyroxin koncentration återgick till normala åtminstone fyra veckor efter tillbakadragandet av hormonet.

I grund och botten är det oerhört viktigt att äta ren och hålla jämna steg med cardio i minst 4 veckor till 6 veckor efter en T3 cykel. Det är också mycket viktigt att på rätt sätt sakta ner och inte använda något läkemedel som har en effekt på ämnesomsättningen och sköldkörtelfunktion, dvs Clen, Efedrin, Steroids, DNP, T2

Kalorier bör hållas under kontroll även minskat i vissa fall, och High Intensity Cardio är ett måste; Minst 20 minuter, tre gånger i veckan. L-tyrosin kan användas på 1-3g en dag för att hjälpa sköldkörtelfunktion, men dess effektivitet är diskutabel.